Lotte Palsteen

Referencer

Referencer

“Jeg kunne ikke have haft bedre samtalepartner og vejleder end Lotte Palsteen, da jeg stod midt i en kraftig efterfødselsreaktion, forårsaget af en svær barndom og ungdom, kombineret med at skulle indse i hvor høj grad jeg er præget af at være meget sensitiv. Jeg havde fra første øjeblik tillid til Lotte, og det har været mit livs største befrielse at kunne sidde hos Lotte og skridt for skridt nå frem til en langt dybere forståelse og erkendelse af hvem jeg er, hvorfor og især hvordan jeg lever med det – og lever godt med det. Derfor min varmeste anbefaling af Lotte Palsteen.”

– Kvinde, 42 år

“Da jeg søgte terapi hos Lotte, søgte jeg en person som kunne give mig tryghed, rummelighed og være neutral i forhold til mine problemer. Det gav hun mig, og samtidig med det viste hun åbenhed og forståelse overfor mig og mine tanker. Jeg skylder Lotte en stor tak for, at hun hjalp mig til at forstå mig selv og blive en mere selvsikker person. Jeg havde næsten mistet troen på at blive glad igen, men efter samtaler med Lotte, blev min verden sat i perspektiv, og jeg fik redskaber til at klare mig i svære situationer. Lotte lærte mig om HSP (highly sensitive person), som jeg hurtigt kunne identificere med mig selv. Det gjorde at jeg fik mange aha-oplevelser og en indsigt og styrke til at vælge mig selv, sige fra og gøre noget ved de ting som gør mig utryg og ked af det. Jeg har følt mig rigtig godt tilpas hos Lotte, hun er meget opmærksom på ikke at overtræde ens grænser, hun er sød og støtter en i situationer hvor man kan føle sig helt alene. Hun er engageret, og det er så rart at snakke med hende. Da jeg søgte terapi hos Lotte, fik jeg lige præcis det jeg ønskede. Nu ved jeg altid hvem jeg kan skrive/ringe til, hvis jeg får brug for hjælp en anden gang.”

– Gymnasieelev, 18 år

“Min rejse stoppede en dag – rejsen, jeg havde planlagt og fulgt gennem år, afbrudt af de begivenheder, som rejser afbrydes af, gik i stå …

Jeg mødte Lotte, som gennem sin blide lytten, trofaste væren og opmærksomhed på det væsentlige, har hjulpet mig tilbage til mig selv, så rejsen kan fortsætte – jeg glæder mig!”

– Helle